https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף בביסלי מבית סבתא פאני

מתכון לעוף בתנור עשיר בטעמים - גם הסקפטים יופתעו כמה זה טעים

https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם11:17
עוף בקוניאק
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • 8 חלקי עוף (שוקיים, כרעיים)
  • 1 חבילה בסלי אסם בטעם בצל או גריל או ברביקיו
  • 4 כפות מיונז אסם
  • 1 כפית חרדל
  • פלפל לבן לפי הטעם
  • מיץ מתפוז אחד

אופן ההכנה:

1מרפדים תבנית בנייר אפיה, מחממים תנור ל 180 מעלות.

2מנקים את חלקי העוף ומסירים את העור.

3מערבבים מיונז, חרדל ופלפל לבן ומורחים על העוף מכל הצדדים. מניחים את חלקי העוף בתבנית.

4מרסקים גס את הביסלי בטעם הנבחר ומפזרים על חלקי העוף, מהדקים מעט.

5שופכים לתחתית התבנית את מיץ התפוז. אם נשאר ביסלי מרוסק, מפזרים על תחתית התבנית.

6מכניסים לתנור למשך שעה. מגישים חם ישר מהתנור לצד אורז לבן/צבעוני, פירה או פתיתים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il