
עוף בביסלי מבית סבתא פאנימתכון לעוף בתנור עשיר בטעמים - גם הסקפטים יופתעו כמה זה טעיםישראל אהרוניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם08/07/1011:17 ![]() |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מרפדים תבנית בנייר אפיה, מחממים תנור ל 180 מעלות. 2מנקים את חלקי העוף ומסירים את העור. 3מערבבים מיונז, חרדל ופלפל לבן ומורחים על העוף מכל הצדדים. מניחים את חלקי העוף בתבנית. 4מרסקים גס את הביסלי בטעם הנבחר ומפזרים על חלקי העוף, מהדקים מעט. 5שופכים לתחתית התבנית את מיץ התפוז. אם נשאר ביסלי מרוסק, מפזרים על תחתית התבנית. 6מכניסים לתנור למשך שעה. מגישים חם ישר מהתנור לצד אורז לבן/צבעוני, פירה או פתיתים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |