
קציצות גונדיהמנה הפרסית הקלאסית שמשתלבת מצויין עם אורז לבןאודליה צדוק|mako אוכל| פורסם03/02/1011:03 ![]() צילום: אודליה צדוק |
המצרכים (6 מנות):לקציצות
למרק
אופן ההכנה:1מערבבים את כל החומרי הקציצות עד לקבלת עיסה אחידה (ולא רכה מדי). משהים חצי שעה במקרר. 2מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את התבלינים (כורכום, אבקת מרק והל). 3מכינים מתערובת הבשר קציצות עגולות בגודל של כדור טניס, וזורקים לתוך המרק. 4מניחים לקציצות להתבשל כחצי שעה. תגיות:קציצות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AAעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3גונדי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%99אוכל פרסי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C+%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%99אורז https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |