
עוף בתפוחי עץמנה מעולה שמעוררת את החושים|null| פורסם25/11/0814:51 ![]() צילום: istockphoto |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את התנור ל- 150 מעלות. 2. במחבת רחבה (שתכיל אחר כך גם את העוף), מעל להבה נמוכה מטגנים את הבצל תוך ערבוב במשך כ-10 דקות. 3מוסיפים למחבת את פרוסות תפוחי העץ, מערבבים, ממליחים, מפלפלים ומטגנים 5 דקות נוספות. 4. מוסיפים את העוף ותרכיז התפוחים, מעבירים לתבנית וצולים בתנור החם כ-40 דקות נוספות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |