https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • עוף מפורק ל-8, מנוקה היטב מעודפי שומן ומחלק ניכר מהעור
  • 2 תפוחי עץ חצויים, מנוקים מהליבה ופרוסים לפרוסות בעובי בינוני
  • 2 בצלים פרוסים לטבעות
  • 1/4 כוס תרכיז תפוחים מהול ב-2-3 כפות מים
  • מעט שמן קנולה לטיגון
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור ל- 150 מעלות. 2. במחבת רחבה (שתכיל אחר כך גם את העוף), מעל להבה נמוכה מטגנים את הבצל תוך

ערבוב במשך כ-10 דקות.

3מוסיפים למחבת את פרוסות תפוחי העץ, מערבבים, ממליחים, מפלפלים ומטגנים 5 דקות נוספות. 4. מוסיפים את העוף ותרכיז התפוחים, מעבירים לתבנית וצולים בתנור החם כ-40 דקות

נוספות

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il