https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

אווז צלוי ברוטב תפוחים

מתכון של מסעדת קיטון

|rest| פורסם11:22
אווז בתפוחים (צילום: ShyMan, Istock)
צילום: ShyMan, Istock
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 שוקי אווז

  • 2 תפוחי עץ קלופים מגולענים ופרוסים לפלחים דקיקים
  • 1/2 כוס יין אדום
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מחממים את תנור האפייה לחום של 160 מעלות 2. מערבבים את הפפריקה המלח והפלפל. מחוררים את שוקי האווז במזלג ומושחים אותן היטב בתערובת התבלינים. 3. מניחים את השוקיים בתבנית ומעבירים אותן לתנור החם לאפייה של שעה וחצי כשמדי פעם מרטיבים אותו בנוזלים שמצטברים בתחתית התבנית. לאחר 45 דקות לערך הופכים את שוקי האווז וממשיכים באפייה עד שהבשר מתרכך. 4. במחבת רחבה ממיסים שומן אווז ומטגנים בו את תפוחי העץ כדקה. מוסיפים את היין האדום ומבשלים עד שתפוחי העץ מתרככים. 5. לאחר שהשוקיים נאפו ובשרן רך, מצננים אותן מעט ומוסיפים אותן למחבת עם התפוחים לטיגון של 2 דקות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il