
תבשיל פרגיות עם קינואה ואטריותארוחה מהירה ובריאה בסיר אחד - והפעם שילוב מנצח של קינואה, אטריות ועוף. עם התיבול הנכון - קארי, כורכום ופפריקה - תקבלו מנה מנחמת ומשביעה, שאחריה לא תרצו יותר כלום
רות אוליבר https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-35cf7d2d9c8f911006.htm
| mako אוכל
| פורסם 12/04/22 07:00
צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את השום והפרגיות ומטגנים 5 דקות נוספות. מוסיפים את האטריות ומטגנים עוד 3-4 דקות. 2 מוסיפים את הקינואה, הקארי, הכורכום והפפריקה ומערבבים. כל המתכונים לחנוכה https://www.mako.co.il/food-holiday-recipes/hanukkah-recipes?Partner=interlink 3 מוסיפים את מרק העוף (או המים), המלח והפלפל, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות או עד שהקינואה מוכנה. 4 משאירים לצינון כ-10 דקות, מוסיפים כוסברה ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם.
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |