
חזה מולרד עם חזה עופיונים במשרה ליקר רימוניםמוגש על מצע מחית ארטישוק ירושלמי עם אספרגוס ברוטב קונפי רימונים ולימוניתמאיר רוזנברג|מלון רימונים גלי כנרת| פורסם06/09/0912:12 ![]() צילום: istockphoto |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים חזה מולרד לנתחונים. 2משרים את חזה העופיונים בליקר הרימונים והג'ינג'ר. 3מקלפים את הארטישוק הירושלמי, חותכים לקוביות ומבשלים עד לריכוך. 4משאירים מעט מים, מוספים את המחמאה, המלח והפלפל וטוחנים את המסה עד לקבלת פירה. 5בסיר נפרד, בחום נמוך, מבשלים את גרגרי הרימונים עם הסוכר ומיץ הלימון, עד לקבלת קונפיטורה, מוספים 1/2 כוס מים ומרתיחים כ-5 דקות, מסמיכים את הנוזל עם בלילה של 1/2 כוס מים קרים והקורנפלור ומוספים את הלימונית הקצוצה. 6צולים בתנור בחום של 180 מעלות כ-30 דקות את חזה העופיונים, במחבת מקפיצים את חזה המולרד במעט שמן עם מעט מלח ופלפל. 7חותכים את האספרגוס לרצועות באורך של 5 ס"מ, ומבשלים בישול קצר. 8סידור הצלחת: מניחים במרכז הצלחת את פירה הארטישוק, עליו מניחים את חזה העופיון ועליו את חזה המולרד, מסביב מפזרים את האספרגוס, ובוזקים את הרוטב מסביב למנה. >> כל המתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |