https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 6 יחידות חזה עוף (חצי פרפר)
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 סלסילות של פטריות מנוקות
  • 1/2 כוס יין אדום
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה. 2. בינתיים קוצצים סלסלה אחת של פטריות. 3. מוסיפים לבצל את הפטריות הקצוצות וממשיכים לטגן כארבע דקות, מתבלים במלח ובפלפל ומקררים. 4. בעזרת סכין חדה יוצרים כיס בצידו העבה של העוף ודוחסים פנימה את מילוי הפטריות והבצל. 5. פורסים את הפטריות מהסלסילה השנייה לפרוסות דקות. 6. מלהיטים רבע כוס שמן זית במחבת, מוסיפים את הפטריות הפרוסות, מטגנים כשתי דקות, מוסיפים את היין ומבשלים עד שכמות הנוזלים מצטמצמת לרבע. 7. משמנים תבנית אפייה, מסדרים בתוכה את חזות העוף הממולאים, מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, יוצקים את הפטריות והיין מעל ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה גבוהה (רצוי גריל). 8. אופים כחמש דקות, הופכים ואופים חמש דקות נוספות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il