
עוף וספגטי עגבניות בסיר אחדבמקור מדובר במתכון להיט לתחילת או אמצע השבוע, אבל אנחנו מבטיחים לכם שגם אם תגישו אותו בארוחת חג או בארוחת שבת תקבלו תגובות מדהימות. והכי מגניב: כולם, פשוט כולם אוהבים את המנה הזאתפאני דוד|mako אוכל| פורסם13/06/2207:00 ![]() צילום: פאני דוד, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
לציפוי העוף:
לרוטב:
אופן ההכנה:1טוחנים יחד במעבד מזון את מרכיבי הציפוי של העוף ומצפים את כל הנתחים. מתכונים לסוכות https://www.mako.co.il/food-holiday-recipes/sukkot-recipes?Partner=interlink 2מטגנים בסיר רחב את הבצלים עד הזהבה. 3מוסיפים את העוף ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה. 4מוסיפים לסיר את עגבניות השרי. 5מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה, עד שהעוף מוכן. טועמים את הרוטב וממליחים עוד, אם צריך. 6שוברים את הספגטי לשניים ומוסיפים לסיר. מוסיפים עוד ככוס וחצי מים רותחים (חשוב שכל הספגטי יהיה מכוסה). 7מבשלים עוד כחצי שעה, עד שהפסטה מוכנה והרוטב מצטמצם. אם צריך אפשר להוסיף עוד קצת מים רותחים. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם https://www.instagram.com/fannyd_kitchen/ בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |