
עוף עם בורגולמתכון של ארז קומורובסקיארז קומרובסקיhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-049cb2c9706c411001.htm|אהרוני מבשל לחברים| פורסם06/05/0910:12 |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1במחבת רחבה מחממים כשלוש כפות שמן זית. 2ממליחים ומפלפלים את הכרעיים משני הצדדים בנדיבות, מעבירים אותן למחבת ומטגנים עד להשחמה, מוציאים ומניחים אותן בקערה בצד. 3תבשיל הבורגול: מעבירים למחבת את יתרת שמן הזית, הבצל, הסלרי והפלפל הירוק ומטגנים כמה דקות. 4מוסיפים את הבורגול מטגנים מספר דקות נוספות ומוסיפים את המלח, הפלפל, הפלפל האנגלי, הקינמון והלימון הפרסי, מערבבים ומוסיפים את התרד או המנגולד וממשיכים לערבב. 5מחממים את ציר העוף ומביאים אותו קרוב לרתיחה. 6מחזירים למחבת את השוקיים ויוצקים מעל הכול את הציר החם (הטמפרטורה של הציר חשובה לתהליך הבישול של הבורגול) 7מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה. >> כל המתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3בשר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A9%D7%A8בורגול https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%9Cתרד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%A8%D7%93לימון פרסי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F+%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |