1 מחממים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם מאד, מוסיפים את הכבדים המנוקים, ממליחים ומפלפלים ומטגנים אותם כשתי דקות מכל צד, עד שהם צרובים ושחומים היטב. מוצאים מהמחבת. 2. מוסיפים למחבת החמה את הג'ינג'ר ובצלי השאלוט הקצוצים, מטגנים כדקה. 3. מוסיפים את הסוכר, חומץ בלסמי ומרק העוף. מביאים לרתיחה ומבשלים כעשר דקות. 4. מוסיפים את הדובדבנים ומבשלים כחמש דקות נוספות. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול. 5. מוסיפים את הכבדים למחבת, מבשלים יחד עוד דקה. 6. מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים.