
חזה מולארד בדבשמתכון של לה רלה ג'פהחני ביטון|rest| פורסם13/10/0814:23 ![]() צילום: pixelite_eu, Istock |
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים במחבת כבדה את חזה המולארד (כשהצד עם השומן מופנה כלפי מטה), כאשר הצד התחתון מזהיב, הופכים את החזה ומטגנים מספר דקות נוספות. 2. מוציאים את נתח החזה מהמחבת ופורסים אותו לפרוסות דקיקות. 3. נפטרים מהשמן במחבת ומוסיפים אליה את החומץ. כשהוא מתאדה מעט מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה. 4. ברגע הרתיחה מוסיפים למחבת הדבש, מתבלים ומבשלים מספר דקות. 5. בתום הבישול מוסיפים לרוטב כף מרגרינה תוך כדי בחישה מה שיעניק לרוטב מרקם סמיך. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3חזה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%96%D7%94אווז https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%95%D7%96מולארד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%93דבש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%91%D7%A9לה רלה ג'ירף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%94+%D7%A8%D7%9C%D7%94+%D7%92%27%D7%99%D7%A8%D7%A3 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |