
עוף תאילנדי מוקפץמנה תאילנדית מסורתיתגיל חובבhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-c11b649a9f19411004.htm|השף המעופף| פורסם30/04/1016:31 ![]() תמונת AVI: השף המעופף |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את השמן בווק. 2. שמים מעט מהבצל הירוק והבזיליקום בצד. מקפיצים את יתר הירקות בשמן כחמש דקות. 3. מוסיפים את העוף (בשלוש נגלות) ומקפיצים עד שהנגלה השלישית מלבינה. 4. מוסיפים את הסויה והסוכר ומערבבים. מוסיפים את הבצל והבזיליקום ששמרנו, מערבבים ומגישים מייד, על אורז לבן. תגיות:גיל חובב https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%99%D7%9C+%D7%97%D7%95%D7%91%D7%91השף המעופף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%94%D7%A9%D7%A3+%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%A3עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3תאילנד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%A0%D7%93 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |