
כנפי עוף ברוטב ברביקיו וקפהמתכון קליל ומהיר לכנפי עוף עסיסיות במרינדה עשירה. מושלם להכנה מראש לפיקניקניצן טיקוצ'ינסקי|רשת קפה אילן'ס| פורסם17/04/1211:12 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום גבוה. 2מערבבים את כל חומרי הרוטב ומכסים את הכנפיים. מסדרים אותן בתבנית רחבה שכוסתה ברדיד אלומיניום. 3מכניסים את התבנית לתנור וצולים בשליש העליון במשך כ-15 דקות, אם הכנפיים לא שחומות מספיק ניתן לצרוב אותן בגריל של התנור מספר דקות. טיפ: כדי להיפטר מהנוצות המעצבנות שעל הכנפיים, העבירו אותן מספר פעמים מעל להבה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:כנפי עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%A0%D7%A4%D7%99+%D7%A2%D7%95%D7%A3רוטב ברביקיו וקפה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%91+%D7%91%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%95+%D7%95%D7%A7%D7%A4%D7%94יום העצמאות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%95%D7%9D+%D7%94%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |