https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

שוקי עוף ופסטרמה בבצל ירוק

תבשיל ביתי מלא בטעמים, שמכינים בקלות וזוללים בשמחה

|מתכון בטוח 3, הוצאת פן וידיעות ספרים| פורסם18:45
שוקי עוף ופסטרמה בבצל ירוק (צילום: עודד מרום, מתכון בטוח 3, הוצאת פן וידיעות ספרים)
צילום: עודד מרום, מתכון בטוח 3, הוצאת פן וידיעות ספרים
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 ק"ג בצל ירוק טרי, שטוף היטב
  • 8 שוקי עוף
  • 4 כפות שמן זית
  • 8 שיני שום
  • 60 גרם נתח פסטרמה פיקנטית
  • 1 כפית שטוחה תערובת חמישה תבלינים (תערובת תיבול סינית)
  • מלח
  • מעט טוגאראשי (תערובת פלפלים מתובלים יפנית), להגשה

אופן ההכנה:

1פורסים את החלק הלבן של הבצל הירוק לטבעות דקות. פורסים את החלק הירוק לטבעות עבות יותר. מניחים בצד בשתי ערמות נפרדות.

2מחממים סיר עם תחתית עבה ומטגנים את השוקיים תוך כדי ערבוב עד שהן מתחילות להשחים. מוסיפים את שמן הזית באמצע הטיגון. כשהעוף שחום, מוסיפים את שיני השום ואת החלק הלבן של הבצל. מטגנים כמה דקות.

3חותכים את הפסטרמה לקוביות ומוסיפים לסיר. מתבלים בחמשת התבלינים ובמעט מלח. מוסיפים את הבצל הירוק. מכסים את הסיר במכסה ואוטמים אותו לחלוטין עם יריעת רדיד אלומיניום. מבשלים על אש קטנה מאוד במשך שעה. מסירים מהאש.

4בוזקים על התבשיל מעט טוגאראשי ומגישים, אפשר לצד אטריות גזר או דלעת.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il