
חזה עוף ברוטב סויה וצ'ילימתכון קל ומהיר לחזה עוף ברוטב מתקתק שלא יבייש אף ארוחה משפחתיתbaronm10|אוכל מכל הלב http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=baronm10&passok=ok| פורסם30/01/1111:59 ![]() צילום: baronm10, אוכל מכל הלב |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מזהיבים את הבצל בשמן זית ומוסיפים את השום וחזה העוף. 2מתבלים במלח ,פלפל שחור ופפריקה מתוקה, מוסיפים את הרטבים והמים הרותחים ומערבבים. 3מבשלים על אש נמוכה 15-20 דקות, והופכים את העוף מדי פעם. הרוטב מצטמצם ונהיה סמיך מאוד. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fחזה עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%96%D7%94+%D7%A2%D7%95%D7%A3עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3סויה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%94צ'ילי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%27%D7%99%D7%9C%D7%99קל ומהיר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9C+%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |