
שניצל אליפות של מיקה שרוןככה שפים אוהבים את השניצל שלהםמיקה שרון|מצעד האוכל הישראלי| פורסם22/10/0810:33 |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1משטחים את פרוסות חזה העוף בפטיש שניצלים. 2. טורפים את הביצים עם החרדל. 3. מקמחים את השניצל בקמח מכל הכיוונים. מנערים עודפים. 4. טובלים את הנתח בביצה. 5. טובלים את הנתח בפירורי הלחם ומקפידים על ציפוי אחיד. 6. מחממים שמן עמוק במחבת עמוקה או בצ'יפסר ומטגנים לגוון זהוב עמוק. 7. מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומספיגים עודפי שמן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |