https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

חזה עוף בטמפורה

חזה עוף בטמפורה עסיסי פשוט וקל

|mako| פורסם18:26
עוף בטמפורה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 300 גרם חזה עוף פרוס לפרוסות בגודל ביס

  • כוס קמח
  • כוס בירה
  • 1 ביצה
  • פלפל גרוס, מלח
  • אפשרויות לתיבול: קורט אבקת קארי או פפריקה חריפה, כמון וכורכום
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1מכינים את הבלילה: טורפים יחד את הקמח, הביצה והתבלינים, ומוסיפים בהדרגה את הבירה. הסמיכות הסופית צריכה לדמות יוגורט. שימו לב שככל שהבלילה יותר סמיכה, התוצר יותר רכרוכי. 2. מחממים את השמן, מגלגלים את פרוסות העוף בבלילה ומטגנים עד לגוון זהוב. 3. מוציאים לנייר סופח, ומגישים עם קטשופ ופרוסת לימון.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il