בראוניז פרווה כשרים לפסחבראוניז הם מהקינוחים שיותר קל להתאים לגרסה כשרה לפסח, ובכל זאת - כאלה נימוחים ומטריפים לא יוצאים לנו הרבה. זמן עבודה 10 דקות, ורבע שעה אחרי זה אתם כבר יכולים להתחיל לחפור בכפית
צילום: רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה
|
המצרכים :לתבנית 20X20 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2 ממיסים בקערה בינונית את השוקולד המריר עם השמן. 3 מוסיפים סוכרים, מלח וביצים וטורפים למסה אחידה. 4 מוסיפים קמח ושוקולד צ'יפס ומקפלים לתערובת אחידה. 5 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את הבלילה. 6 אופים כ-15 דקות, עד שהבראוניז יציבים מלמעלה ועדיין רכים מבפנים. ** לבראוניז ישרים ויפים מומלץ לצנן 6 שעות במקרר או שעתיים במקפיא לפני החיתוך.
בראוניז פרווה לפסח | צילום:
רעות זומר, Cookstock חומרי גלם לבישול ואפייה
המתכון באדיבות רעות זומר מ-Cookstock, חומרי גלם איכותיים לבישול ואפייה.
|