https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מאפה אפונה אישי

במילוי גבינת צ'דר

|mako| פורסם11:06
מאפה אפונה (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 כפות חמאה

  • 2 כפות קמח
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 15%
  • 1 כוס אפונה קפואה מופשרת
  • 2 חלמונים
  • מלח
  • פלפל
  • 4 קוביות גבינת צ'דר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2. ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מוסיפים לסיר את הקמח ומערבבים. מוסיפים גם את השמנת המתוקה וטורפים עד שהתערובת סמיכה. מכבים את הלהבה. 3. מועכים את האפונה לפירה בעזרת ממחה ידני ומוסיפים אותה לסיר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 4. טורפים את החלמונים, מוסיפים אותם לסיר ומערבבים. 5. משמנים תבניות אישיות וממלאים בתערובת. מטביעים קוביית גבינה בכל תבנית אישית. 6. אופים 12 דקות או עד שקיסם אשר נכנס למאפים יוצא יבש (לא לדקור את הגבינה). 7. מצננים מעט, מוציאים מהתבניות ומגישים בליווי שמנת חמוצה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il