לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
המלצה פשוטה וכיפית: לסדר את הלחמניות לפסח הטריות בסלסלה עם היצע של גבינות, סלט אבוקדו, חרוסת (לחובבי הסלק) ומגוון של ירקות ופירות ולצאת לעבר חוף הים הקרוב או הפארק החביב עליכם. מתכון של סבתי ז"ל.
1 שמים בסיר את השמן, המים, המלח, הפלפל והסוכר ומביאים לרתיחה.
2 מורידים מהאש ומוסיפים את קמח המצה. מערבבים עד לקבלת בצק (הבצק הקלאסי של לחמניות לפסח).
3 מניחים לבצק להצטנן, ואז מוסיפים את הביצים, אחת אחת.
>> כל המתכונים לפסח
4 יוצרים עיגולים בידיים רטובות, ומשרטטים בסכין צורת X על החלק העליון של כל לחמנייה.
5 אופים כחצי שעה ב-180 מעלות.
פתח הכל סגור הכל