לחם עשבי תיבולשילוב טעמים מעניין וטעים במיוחדדוד גולhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-d003d08105bc411001.htm|showchef.co.il| פורסם27/10/0819:23 ![]() צילום: istockphoto |
המצרכים :
לתערובת עשבי תיבול
אופן ההכנה:שמים במיקסר את חומרי הבצק. את השמן והמלח להוסיף בסוף. ללוש כ- 10 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. להתפיח את בצק הלחם התפחה ראשונה, לאחר שתפח- לשטח על משטח מקומח, לרדד לעובי 2 ס"מ ולמרוח את תערובת עשבי התיבול. לגלגל את הבצק לגליל ולפתל אותו, להניח בתבנית עגולה. למרוח בשמן זית ולאפות בתנור שחומם מראש בחום של 220 מעלות צלסיוס במשך כ- 30 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |