https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

לחם ים תיכוני

לחם שהופך כל ארוחה לחגיגה

|mako| פורסם19:23
לחם עגבניות  (תמונת AVI: עדי רם, אהרוני מבשל לחברים4)
תמונת AVI: עדי רם, אהרוני מבשל לחברים4
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

אופן ההכנה:

1לשים יחד את כל המרכיבים, מעצבים לצורת כיכר ומניחים בתבנית לחם משומנת בשמן זית ומקומחת, מכסים ומתפיחים כ- 40 דקות, עד הכפלת הנפח.

2מחממים תנור ל- 190 מעלות ומניחים בתחתיתו תבנית עם מים רותחים. משמנים את הכיכר קלות בשמן זית וחורצים כמה חריצים אלכסוניים בחלקה העליון של הכיכר. אופים 20 דקות.

3מוציאים את תבנית המים ואופים עוד 20 דקות. מוציאים את הלחם מהתבנית ואופים עוד 20 דקות עד שהלחם מוכן. מצננים על רשת לפחות שעתיים לפני שפורסים את הלחם.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il