לחם ים תיכונילחם שהופך כל ארוחה לחגיגהיניב גור אריה|mako| פורסם27/10/0819:23 ![]() תמונת AVI: עדי רם, אהרוני מבשל לחברים4 |
המצרכים :
אופן ההכנה:1לשים יחד את כל המרכיבים, מעצבים לצורת כיכר ומניחים בתבנית לחם משומנת בשמן זית ומקומחת, מכסים ומתפיחים כ- 40 דקות, עד הכפלת הנפח. 2מחממים תנור ל- 190 מעלות ומניחים בתחתיתו תבנית עם מים רותחים. משמנים את הכיכר קלות בשמן זית וחורצים כמה חריצים אלכסוניים בחלקה העליון של הכיכר. אופים 20 דקות. 3מוציאים את תבנית המים ואופים עוד 20 דקות. מוציאים את הלחם מהתבנית ואופים עוד 20 דקות עד שהלחם מוכן. מצננים על רשת לפחות שעתיים לפני שפורסים את הלחם. תגיות:לחם https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9Dמאפים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%9Dקמח https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9E%D7%97בצק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%A7ים תיכוני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%9D+%D7%AA%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |