פיצה מהירה ללא התפחהאנחנו מכירים שלל מתכונים לפיצות ללא שמרים, זה לא העניין הפעם. הפעם אנחנו עם בצק שמרים אמיתי, רך ונעים שתופח באפייה ומקבל את הביס שלכם באהבה, רק מה - בלי התפחה מראש. חצי שעה כולל הכל, ואתם זוללים!מערכת mako אוכל|mako| פורסם21/08/2310:48 ![]() צילום: נופר צור, mako אוכל |
יש מתכונים לפיצה ללא שמרים https://www.mako.co.il/food-bakery/savory-pastries/Recipe-efa076581b9e071027.htm, אבל לא בזה אנחנו עוסקים הפעם. הפעם אנחנו מייחדים מתכון לאלה שאוהבים פיצה עם שמרים וגם לא פוחדים להכין אותה, אבל מעוניינים לקצר את פרק הזמן שמהכנת הבצק ועד הכניסה לתנור. במילים אחרות, המתכון הזה הוא לפיצה רגילה לגמרי - רק שהבצק שלה אינו מחייב התפחה. מכינים בצק, נותנים לו 10 דקות ומיד הופכים אותו לפיצה טעימה ומהבילה. המצרכים :לפיצה גדולה או 2 קטנות:
להרכבת הפיצה:
אופן ההכנה:1מחממים את התנור לחום מקסימלי (כ-250 מעלות). 2מערבבים מים, דבש, שמן, שמרים ומלח במיקסר עם וו לישה. 3מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי לישה עד לקבלת בצק רך וחלק שמתנתק מדופנות הקערה. ממשיכים ללוש עוד 3-5 דקות. 4משמנים את הבצק, ממתינים 10 דקות ומעצבים: מותחים אותו לעיגול גדול או שניים קטנים. 5מורחים את הבצק ברוטב עגבניות ומפזרים גבינה ותוספות, לפי הטעם. 6אופים את הפיצה 8-10 דקות, ומגישים מיד. זה לא קל, אבל אפשר ללוש ידנית|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכלטיפיםשימו לב, רוב העצות שנכונות למתכוני פיצה רגילים נכונות גם כאן: * את התנור מומלץ לחמם כמה שיותר זמן מראש, אם אפשר אפילו שעה תמימה. * אם אין מיקסר אפשר ללוש את הבצק ביד, אבל אז מומלץ להוסיף עוד כמה דקות של לישה. * הפיצה תצא מקצועית וטובה יותר אם תאפו אותה על אבן שמוט, אבל זה ממש לא חובה. * אפשר להחליף את המוצרלה המגורדת בפרוסות או קרעים של מוצרלה טרייה. * מבחינת רוטב ותוספות - אתם מוזמנים להתפרע כמה שבא לכם. מבחינתנו תכינו פיצה עם פסטו במקום רוטב עגבניות (ואגב, אנחנו הרבה פעמים משתמשים ברוטב מוכן לפיצה, וזה ממש סבבה). המתכון בהשראת המתכון הזה https://www.melskitchencafe.com/quick-and-easy-pizza-dough/ ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |