פיצה מהירה בלי שמריםהבצק של הפיצה הזו הוא אומנם חיקוי של הדבר האמיתי, אבל הוא רך ונעים שאין דברים כאלה, ובסוף יוצאת ממנו חתיכת פיצה מעולה. אז למה להיכנס לעסקי הלישה אם אין כוח ולא חייבים?![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
בצק פיצה רך ונעים שמכינים בכמה דקות, ללא שמרים וללא צורך במיקסר. אצלי הילדים בבית אוהבים פיצה לא מאוד דקה, עם רוטב עגבניות וגבינה בלבד. אם אתם בעניין של פיצה דקה הבצק הזה יספיק לכם לשתיים בינוניות – ואתם כמובן מוזמנים לגוון בתוספות ככל שתרצו. המצרכים :לבצק (לפיצה אחת גדולה):
על הפיצה:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי הבצק. כשהעיסה מתאחדת מעבירים למשטח מעט מקומח ולשים כ-3-4 דקות, עד שמתקבל כדור בצק. אם הבצק דביק מדי מוסיפים קצת קמח. 2מחזירים את הבצק לקערה ונותנים לו לנוח 10 דקות. 3בינתיים מחממים את התנור ל-250 מעלות. משולש|צילום: קרן אגם, mako אוכל4מרדדים את הבצק לעיגול גדול על נייר אפייה מקומח היטב. מעבירים את הבצק עם נייר האפייה לתבנית תנור גדולה. 5מורחים על הבצק רוטב עגבניות ומפזרים אורגנו, גבינת מוצרלה ומלח. 6מכניסים לתנור החם ואופים 10-12 דקות, עד שהבצק מזהיב והגבינה מבעבעת. 7מקשטים בעלי בזיליקום, חותכים למשולשים וזוללים. תגיות:פיצה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |