מאפה ארטישוק וגבינת צאןמתכון של השף אלון גונןאלון גונן|מסעדת אל-בריו| פורסם19/05/0916:37 ![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1במחבת טפלון מחממים את היין ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהגבינה. מבשלים את הארטישוקים עד שהקוביות רכות על דנטה. 2. מסננים את הנוזלים שהצטברו ומוסיפים את גבינת הצאן. מערבבים. 3. מסדרים את עלי הפילו בצורת קערה בינונית וממלאים אותה במלית הארטישוקים. 4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים את הפילו כרבע שעה או עד שצבעו שחום וזהוב. 5. מגישים עם כוס יין לבן צונן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |