https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מאפה ארטישוק וגבינת צאן

מתכון של השף אלון גונן

|מסעדת אל-בריו| פורסם16:37
מאפה ארטישוק וגבינת צאן של שף אלון גונן
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 10 תחתיות ארטישוק טרי חתוכים לקוביות קטנות
  • כוס יין לבן
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • כפית עלי טימין טריים
  • רבע קילו גבינת עזים חצי קשה מפוררת.
  • 8 עלי פילו

אופן ההכנה:

1במחבת טפלון מחממים את היין ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהגבינה. מבשלים את הארטישוקים עד שהקוביות רכות על דנטה. 2. מסננים את הנוזלים שהצטברו ומוסיפים את גבינת הצאן. מערבבים. 3. מסדרים את עלי הפילו בצורת קערה בינונית וממלאים אותה במלית הארטישוקים. 4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים את הפילו כרבע שעה או עד שצבעו שחום וזהוב. 5. מגישים עם כוס יין לבן צונן.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il