לחם יוגורט בלי שמריםכמה כיף לגלות שאפילו אביבה מתפתה מדי פעם ללחם ללא התפחה: קצת ערבובים, צורת כיכר ולתנור. שמישהו כבר יביא לנו חמאהאביבה פיבקוhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-0b8085792a5ab21004.htm|mako אוכל| פורסם20/02/1406:34 ![]() צילום: עודד קרני |
המצרכים :(כוס מדידה של 200 מ"ל):
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמחים עם אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הסוכר והמלח. 2בקערה נפרדת מערבבים את היוגורט עם הביצה. 3מוסיפים את תערובת היוגורט לתערובת היבשה ולשים היטב, עד לקבלת בצק מעט דביק. 4מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים עד לקבלת בצק אחיד. 5מחממים תנור ל-190 מעלות. 6משמנים ומקמחים תבנית אפייה, יוצרים מהבצק כיכר בגובה כ-5 ס"מ ומכניסים לתבנית. 7חורצים צורת X על הלחם בעזרת סכין חדה, ואופים 40 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |