https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פשטידת מנגולד חצי אפויה

מאפה בזק טעים, מזין ובריא, שמתחיל את דרכו על הכיריים ומסיים כעבור 20 דקות בתנור

|mako| פורסם15:56
פשטידת מנגולד (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • צרור עלי מנגולד (בערך שלושה עלים לסועד), ללא השדרה הלבנה

  • 2 ביצים
  • בצל קטן
  • רבע כוס קמח תירס
  • מלח
  • 3 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1קוצצים את הבצל דק, שוטפים את עלי המנגולד וקוצצים גם אותם.

2מחממים כף שמן במחבת טפלון בינונית, ומטגנים את הבצל חמש דקות.

3מוסיפים את המנגולד ומאדים עד שנפחו מצטמצם, בערך ארבע דקות.

4בינתיים שוברים את הביצים לקערה וטורפים יחד עם קמח התירס והמלח. מחממים תנור על גריל ל-200 מעלות.

5מעבירים את תערובת המנגולד והבצל לקערה עם שאר המרכיבים – בגלל שהתערובת חמה וכדי לא לבשל את הביצים תוך כדי הערבוב, מעבירים בכל פעם כף אחת מהמחבת לקערה.

6מוסיפים מעט שמן למחבת, מעבירים לתוכה את התערובת. משטחים בתוך המחבת, מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים כ-5 דקות עד שהתערובת מתייצבת ושולי הפשטידה זהובים.

7מכניסים לתנור ל-5 דקות עד שמזהיב. ניתן להוסיף שקדים פרוסים בשלב הזה.

8מגישים חם, מומלץ עם מעט שמנת חמוצה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il