https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 1 ק"ג עגבניות בשלות מזנים שונים

  • כמה גבעולי מרווה טריים
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • גוש קטן של גבינת פרמזן אמיתית (200 גרם)
  • 1 לחם שאור מקמח מלא בן יומיים
  • חצי כוס שמן זית סורי עדין
  • מלח ים גס

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור לטמפרטורה המקסימלית (250-300 מעלות צלזיוס).

2חוצים את העגבניות. בוזקים עליהן מלח ים גס ופלפל שחור גרוס טרי, מטפטפים מעט שמן זית ומפזרים מלמעלה מעט עלי מרווה.

3צולים בתנור החם 20-30 דקות או עד שהעגבניות נצרבות, מאבדות נוזלים וטעמן מתמרכז. בינתיים פורסים את לחם השאור.

4מטפטפים שמן זית על הפרוסות. בוזקים עליהן מלח ים גס וצולים בתנור החם עד שהן מזהיבות קלות. קוצצים גס את העגבניות הצרובות ומפזרים על הברוסקטות שהכנתם.

5מגרדים את הפרמזן על החלק הדק של הפומפייה בנדיבות, ישירות על הברוסקטות, עד שהן מתכסות בשכבה לבנה של פרמזן.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il