פשטידות בצל אישיותמאפים מתקתקים זריזים ויפהפיים - קל ומהירעמרי אנדרס צורף|mako| פורסם05/05/1008:49 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את התנור ל-250 מעלות. 2קוצצים את הבצל לקוביות בינוניות, פורסים את השום דק. 3מוסיפים את הביצה, השמן והמים ומערבבים. מתבלים לפי הטעם. 4מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שמתקבלת תערובת דלילה למדי אבל לא מימית. מוסיפים עוד קמח אם יש צורך. מוסיפים את אבקת האפייה. 5משמנים את התבניות בשמן או חמאה, בוזקים פירורי לחם על השוליים. כף אחת מספיקה לשלושה שקעים. 6יוצקים את הבלילה לשקעים – עד 2/3 גובה. 7מפזרים עוד פירורי לחם ואופים 14-17 דקות. דוקרים בקיסם את מרכז אחת הפשטידות – אם הוא יוצא יבש, זה מוכן. 8מוציאים מהתנור, הופכים בעדינות את התבנית ומסדרים בצלחת הגשה. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fפשטידה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%93%D7%94בצל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%9Cקיש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%99%D7%A9אישי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99קל ומהיר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9C+%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8זול https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%96%D7%95%D7%9C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |