https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פשטידות בצל אישיות

מאפים מתקתקים זריזים ויפהפיים - קל ומהיר

|mako| פורסם08:49
פשטידות בצל אישיות (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 בצל גדול

  • 1/4 כוס קמח
  • 1 ביצה
  • 1/8 כוס שמן קנולה
  • 1/8 כוס מים
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • תיבול לפי הטעם: מלח, פלפל, אבקת מרק עוף, כוסברה טחונה ועוד תבלינים לבחירתכם
  • 4 כפות פירורי לחם
  • שמן או חמאה לשימון התבניות

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור ל-250 מעלות.

2קוצצים את הבצל לקוביות בינוניות, פורסים את השום דק.

3מוסיפים את הביצה, השמן והמים ומערבבים. מתבלים לפי הטעם.

4מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שמתקבלת תערובת דלילה למדי אבל לא מימית. מוסיפים עוד קמח אם יש צורך. מוסיפים את אבקת האפייה.

5משמנים את התבניות בשמן או חמאה, בוזקים פירורי לחם על השוליים. כף אחת מספיקה לשלושה שקעים.

6יוצקים את הבלילה לשקעים – עד 2/3 גובה.

7מפזרים עוד פירורי לחם ואופים 14-17 דקות. דוקרים בקיסם את מרכז אחת הפשטידות – אם הוא יוצא יבש, זה מוכן.

8מוציאים מהתנור, הופכים בעדינות את התבנית ומסדרים בצלחת הגשה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il