פארטה - לחם הודימאפה מהמזרחאילן גרוסי|עושים חיים וטעים| פורסם27/05/0911:45 ![]() תמונת AVI: גיל חובב מגיש:המנה של המדינה |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את תפו"א המעוכים, גזר, אפונה, צ'ילי, כוסברה, ג'ינג'ר ומעט מלח. מוסיפים מעט מלח לקמח, מוסיפים מים עד שנהיה בצק רך. 2. משאירים 8-10 דקות או שמערבלים במעבד מזון יוצרים מהבצק 3 כדורים ומפזרים עליהם קמח משטחים את הבצק לעיגולים של 6 ס"מ. 3. שמים מנה מהתערובת במרכז כל עיגול וסוגרים את הבצק ע"י קיפול הדפנות מעלה. שוב יוצרים עיגול, מפזרים קמח על העיגול ומשטחים לפלטה של 12 ס"מ מחממים מחבת טפלון, מברישים כל צד של העיגולים בשמן ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים. מגישים עם יוגורט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |