כריך חמאת בוטניםעם בננה ובייקון של אלביס פרסליגיל חובבhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-c11b649a9f19411004.htm|השף המעופף| פורסם18/06/1023:59 |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מורחים חמאת בוטנים על כל הפרוסות. 2. מטגנים את פרוסות הבייקון עד שהן פריכות. 3. קופלים ופורסים את הבננה. שמים פרוסות בננה על חצי מהפרוסות המרוחות בחמאת בוטנים. 4. שמים מעל הבננה פרוסות בייקון מטוגנות ומטפטפים מעל דבש. סוגרים את הכריכים. 5. מורחים את הכריכים בחמאה בנדיבות משני הצדדים (מהצד החיצוני של הפרוסות). 6. מטגנים את הכריכים על מחבת פסים בשומן שנשאר מטיגון הבייקון ובחמאה מותכת עד להזהבה נאה. 7. חוצים כל כריך ומגישים. תגיות:גיל חובב https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%99%D7%9C+%D7%97%D7%95%D7%91%D7%91השף המעופף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%94%D7%A9%D7%A3+%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%A3חמאת בוטנים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%9E%D7%90%D7%AA+%D7%91%D7%95%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%9Dבננה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A0%D7%A0%D7%94בייקון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |