https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 10 פרוסות לחם לבן

  • צנצנת חמאת בוטנים חלקה
  • צנצנת דבש נוזלי (לא מהסוג המוצק)
  • בייקון פרוס (כ-20 פרוסות)
  • 2 בננות גדולות
  • 200 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1מורחים חמאת בוטנים על כל הפרוסות. 2. מטגנים את פרוסות הבייקון עד שהן פריכות. 3. קופלים ופורסים את הבננה. שמים פרוסות בננה על חצי מהפרוסות המרוחות בחמאת בוטנים. 4. שמים מעל הבננה פרוסות בייקון מטוגנות ומטפטפים מעל דבש. סוגרים את הכריכים. 5. מורחים את הכריכים בחמאה בנדיבות משני הצדדים (מהצד החיצוני של הפרוסות). 6. מטגנים את הכריכים על מחבת פסים בשומן שנשאר מטיגון הבייקון ובחמאה מותכת עד להזהבה נאה. 7. חוצים כל כריך ומגישים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il