פיתה טחינה במיקרו ב-2 דקותזוכרים את לחם הטחינה האלמותי, שכולנו מכינים בפסח וחלקנו גם בימות השנה האחרים? בוודאי תשמחו לשמוע שנולדה לו אחות חדשה ומוצלחת לא פחות: פיתה טחינה ללא גלוטן, שמכינים במיקרו בשנייה![]() צילום: לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים |
המצרכים :
תוספות אפשריות:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל המרכיבים במזלג. 2משמנים קערה עגולה גדולה ומעבירים אליה את התערובת. 3מכניסים למיקרו ל-2 דקות, הופכים ומחממים עוד 20-30 שניות. 4חוצים וממלאים במה שרוצים. * אפשרי להכין את הפיתה גם במחבת שחוממה מראש עם מעט שמן זית. * את הטחינה אפשר להמיר בממרח שקדים, קמח שקדים או חמאת בוטנים טבעית. אחרי לחם הטחינה ולחמניות הטחינה, הגיע תור הפיתה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכללקבוצת דיאטת 17 הימים בפייסבוק https://www.facebook.com/groups/748371471890804/ ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |