בולו לחגאפשר לקרוא להם הביסקוטי של חגי תשרי: כיכרות יבשים מתובלים וארומטיים שפורסים לעוגיות דקיקות. אידיאליות לשבירת צום או לסוכה, ואם רוצים להתאים אותם יותר לילדים - אפשר להוסיף שברי שוקולד
צילום: פסקל רובין-פרץ, foodish - הסיפור של האוכל היהודי
|
המצרכים :ל 8-6 בולו בינוניים:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית (או שתיים, תלוי בגודל) בנייר אפייה משומן. 2 שמים את כל החומרים למעט הקמח בקערה רחבה ומערבבים. 3 מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי ערבוב ולישה עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק. 4 משמנים את כפות הידיים, מחלקים את הבצק למספר הכיכרות הרצוי ויוצרים מכל חלק כיכר המזכירה כיכר לחם אחיד. מסדרים את הכיכרות בתבניות ברווח של כ־4־5 ס"מ זו מזו ואופים 40-45 דקות, או עד שהכיכרות משחימות. מניחים לצינון ופורסים לפרוסות בעובי 3־2 ס"מ. המתכון באדיבות Foodish כיכר בולו | צילום: פסקל רובין-פרץ, foodish - הסיפור של האוכל היהודי |