פוקצ'ה עם פלפלים חריפים וטונהבטח כבר הכנתם פוקצ'ה אחת או שתיים בחייכם, אבל הנה טוויסט טעים שיקפיץ אותה לגבהים חדשים - פלפלים חריפים בשני צבעים, טונה לימונית, בצל, תימין וגבינת פרמזן. אתם חייבים לנסות את זהדנה אלמוסניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-8eb210946484721004.htm|mako אוכל| פורסם22/06/1409:49 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :לבצק
לתוספות
אופן ההכנה:1במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, השמרים, סוכר ומלח. 2במהירות בינונית מוסיפים את המים ומערבלים 3 דקות. מוסיפים את שמן הזית ומערבלים 10 דקות נוספות - עד שהבצק אחיד וחלק. 3מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים למשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו. 4חוצים את הבצק ל-2 ויוצרים צורה אובלית או עיגולים. מניחים להתפחה נוספת של חצי שעה. 5מפזרים מעל את הבצל, הפלפלים החריפים (בעדינות למי שלא אוכל חריף), התימין והטונה, ומזלפים מעל שמן זית. 6מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, עד שמזהיב. 7מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את גבינת הפרמזן. >> בפעם הקודמת הכנו פסטת בריאות עם טונה וירקות https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/tuna-recipes/Recipe-2f0d7399303b641006.htm?Partner=interlink>> קפה קר ב-5 דרכים טעימות https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-1ec2ca4d196f641006.htm%20?Partner=interlink![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |