לחם דלעתמתכון מיוחד ללחם טעים במיוחדדוד גולhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-d003d08105bc411001.htm|showchef.co.il| פורסם27/10/0819:23 ![]() צילום: Digital Vision, GettyImages IL |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס. 2משרים את הצימוקים או האננס במים, בקוניאק או ברום. 3בקערת מערבל חשמלי טורפים ביצים, סוכר, וניל ושמן. מנפים יחד את החומרים היבשים ומוסיפים לקערת המערבל. בוחשים פנימה את הדלעת והצימוקים. 4יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת, ואופים בתנור כ 60-45 דקות (תלוי בתבנית), או עד שקיסם שהוחדר למרכז יוצא נקי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |