https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כריכונים לאחר צהריים סגרירי

בואו נשחק במסיבת תה, ולו רק בשביל הסנדוויצ'ים מלאי הסטייל

|mako| פורסם15:49
כריכונים (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 4-6 פרוסות לחם מהסוג החביב עליכם. כמו שהתמונה רומזת, זה עובד מעולה עם חלה פרוסה פשוטה, טריה וטעימה

  • 1 מלפפון
  • 1 עגבנייה
  • 100 גרם גבינת פטה (גבינה לבנה חצי קשה שאפשר לחתוך לצורה הרצויה)
  • 50 גרם גבינת מוצרלה
  • חמאה
  • מלח
  • להגשה: זיתים או עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1חותכים את קרום הלחם ויוצרים צורת מלבן. מומלץ להכניס את הקרום לתנור למספר דקות עם מעט שמן זית, לקבלת חטיפים דמויי קרוטונים.

2מורחים שכבה דקה של חמאה על מלבני הלחם. פורסים את המלפפונים לפרוסות דקיקות ( אפשר בעזרת קולפן) ומסדרים על הפרוסות.

3פורסים את גבינת הפטה ומניחים על המלפפונים. ממליחים.

4לכריכוני קפרזה: פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומסדרים על פרוסות הלחם.

5פורסים את המוצרלה ומניחים על העגבניות. ממליחים ומסדרים עלה בזיליקום או זית על קיסם מעל.

6חולטים תה ומגישים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il