עוגיות גבינה מלוחותעם פפריקה מעושנת או בלי, העוגיות החמודות האלו הן נשנוש מצוין ופריך לרגעים הללו שמחפשים משהו קטן ומלוח. הן כל כך קלות להכנה, שתוכלו להכין אותן בכיף עם הילדים
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :לעוגיות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכניסים למיקסר עם וו גיטרה מרגרינה, גבינה צהובה, שמנת ומלח ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. 2 מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק חלק. אם רוצים מוסיפים פפריקה מעושנת ומעבדים בקצרה עד לאיחוד (אפשר להוסיף פפריקה רק לחצי מהבצק לקבלת מאפים בשני צבעים). 3 מכניסים את הבצק לשעתיים למקרר. 4 מחממים תנור ל-190 מעלות. 5 מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעובי של כ-1 ס"מ על משטח מקומח. קורצים צורות עם חותכני עוגיות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 6 מערבבים חלמון עם חלב, ומברישים את המאפים. זורים מלמעלה שומשום או פרג. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות עד שהמאפים מזהיבים מעט. >> אבי לוי פותח מסעדה בתל אביב>> סוף סוף: מה ההבדל בין אבקת אפייה וסודה לשתייה
|