https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פיצת תפוחים בדבש

המאפה האיטלקי לבש חג והתגנדר בתוספות של מסקרפונה, תפוח ודבש

|מסעדת ג'ויה| פורסם10:47
פיצת תפוחים בדבש (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לבצק

  • 1 קילו קמח

  • 2.5 כוסות מים
  • 20 גרם שמרים (1 כף שמרים)
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית מלח שטוחה

לתוספות (עבור כל פיצה)

  • 1 תפוח

  • 2 כפות גבינת מסקרפונה
  • 1.5 כף דבש
  • אבקת סוכר לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד במיקסר את כל מרכיבי הבצק. מחלקים את הבצק ל-4 ומכדררים.

2מחממים תנור ל-250 מעלות.

3מרדדים כל כדור פיצה לקוטר של 30 ס"מ.

4מורחים 2 כפות גבינת מסקרפונה על הבצק ופורסים את התפוחים (תפוח אחד לכל פיצה)

5מפזרים את פרוסות התפוח על גבי הפיצה.

6מזלפים 1.5 כף דבש על כל הפיצה, בוזקים אבקת סוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש, למשך 6 עד 10 דקות, עד שהיא משחימה.

מתכון לעוגת דבש מושלמת לראש השנהhttps://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-hospitality/Recipe-409725b49e0b931006.htm?Partner=interlink

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il