פאי פירותהמאפה המתוק של אביבה פיבקו משלב בין פאי בתנור לבין פירות אוורירייםאביבה פיבקוhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-0b8085792a5ab21004.htm|לא צויין שם מקור| פורסם08/11/1015:31 ![]() תמונת AVI: מאסטר שף |
המצרכים (4 מנות):לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:הכנת הבצק:1מפוררים את החמאה בקמח ומוסיפים מלח וסוכר. 2. טורפים את הביצים עם השמנת, מוסיפים לקמח ולשים לבצק. חשוב לא לעבד את הבצק יתר על המידה. 3. עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות. הכנת המילוי:1טורפים את הביצים ומוסיפים את השמנת, הסוכר ותמצית הוניל לפי הטעם. 2. חותכים את הפירות לפרוסות. 3. מרדדים את הבצק (בתבנית בקוטר 28 ס"מ). 4. מניחים את הפירות בצורה יפה על הבצק ומוזגים מעל את בלילת הביצים והשמנת. 5. אופים בחלק הכי נמוך של תנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-25-30 דקות ומקררים על רשת. תגיות:אביבה פיבקו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91%D7%94+%D7%A4%D7%99%D7%91%D7%A7%D7%95מאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3פאי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%90%D7%99פירות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |