https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פאי פירות

המאפה המתוק של אביבה פיבקו משלב בין פאי בתנור לבין פירות אווריריים

המנה של אביבה 2 (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לבצק:

  • 500 גרם קמח

  • 80 גרם סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 250 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • 5 כפות שמנת מתוקה

למילוי:

  • פירות לפי בחירה (רצוי פרי לא מימי מדי)

  • 2 ביצים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • תמצית וניל

אופן ההכנה:

הכנת הבצק:1מפוררים את החמאה בקמח ומוסיפים מלח וסוכר. 2. טורפים את הביצים עם השמנת, מוסיפים לקמח ולשים לבצק. חשוב לא לעבד את הבצק יתר על המידה. 3. עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות.

הכנת המילוי:1טורפים את הביצים ומוסיפים את השמנת, הסוכר ותמצית הוניל לפי הטעם. 2. חותכים את הפירות לפרוסות. 3. מרדדים את הבצק (בתבנית בקוטר 28 ס"מ). 4. מניחים את הפירות בצורה יפה על הבצק ומוזגים מעל את בלילת הביצים והשמנת. 5. אופים בחלק הכי נמוך של תנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-25-30 דקות ומקררים על רשת.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il