פשטידת פטריות ומנגולד בקלי קלותצרת איראן מאחורינו, לפחות לזמן מה, והבראנץ' של שבת יכול לחזור להיאכל בעצלתיים. זאת הפשטידה בשבילו![]() צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית עגולה לא מתפרקת בקוטר 26 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים את התבנית. 2מחממים במחבת מעט שמן זית ומקפיצים את הפטריות עם הבצל הירוק רק עד לריכוך קל. אל תהרגו אותם לגמרי. 3מוסיפים את המנגולד ומסירים מהאש. 4טורפים בקערה גדולה ביצים, גבינה רכה, יוגורט, שום כתוש, חלב ו-2 כפות גבינה צהובה מגוררת. מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים. 5מוסיפים קמח ומערבבים היטב. מעבירים את הירקות פנימה ומערבבים מעט. 6מעבירים את הבלילה לתבנית, מפזרים את יתרת הגבינה הצהובה ואופים 45-50 דקות. המתכון פורסם לראשונה במאי 2022 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |