בואיקוסלחמניות קטנות מבצק גבינה, מושלמות לארוחת בוקר של חג, יחד עם סלט ארטישוק מכל הלבישראל אהרוניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|mako אוכל| פורסם27/09/1113:39 ![]() צילום: istockphoto |
המצרכים :לבואיקוס:
לסלט ארטישוק בשמנת:
אופן ההכנה:לבואיקוס: 1מערבבים בקערה את כל החומרים. אם רוצים לגוון בטעם, ניתן להוסיף לתערובת תימין, רוזמרין או עגבניות מיובשות. 2בידיים רטובות יוצרים כדורים קטנים ומניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה. 3אופים בחום של 200 מעלות כ-25 דקות. לסלט ארטישוק: 1מערבבים את כל החומרים בקערה ומגישיםיחד עם הבואיקוס. תגיות:סלט https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%9C%D7%98ארטישוק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7ירקות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AAלחמניות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AAגבינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94אהרוני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |