1מבשלים את האטריות בסיר עם מים רותחים למשך 10 דקות, ומסננים.
2מטגנים את הבצלים עם השמן עד להזהבה. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים קלות. מוסיפים 2 כפות אבקת מרק עוף, מלח וכפית וחצי פלפל שחור. מערבבים היטב ומניחים לקירור.
3מערבבים בקערה את האטריות עם הביצים. כשהתערובת אחידה מוסיפים את הפרגיות והבצלים. מערבבים היטב.
4מעבירים את לתבנית פיירקס או תבנית מרובעת עמוקה, ואופים כ-50 דקות בחום 180 מעלות, עד להזהבה.
הכנתם? ספרו לנו ולליהיא איך יצא!
>> רוצים עוד מתכונים של ליהיא ושאר ילדי מאסטר שף? קבלו 50% הנחה על ספר המתכונים מהתכנית http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/64f83e05-67e2-48a6-a0b1-3ef790f6982d?utm_source=mako&utm_medium=mako_item&utm_campaign=dailydeal_64f83e05-67e2-48a6-a0b1-3ef790f6982d