לחם פינוקים בקלי קלותגם אתם רוצים לאפות לחם טרי, כזה עם אגוזים וגרעינים, שכל מה שהוא צריך בחיים זה שכבה דקה של חמאה? השבוע גילינו שלא חייבים לעבוד קשה בשביל זה: חצי שעה עבודה בלי לישה (אנחנו חוזרים: בלי לישה) - ואתם שםשרון ברקוביץ|ברקו מייד| פורסם30/11/2010:39 ![]() צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד |
המצרכים :
לשימון:
אופן ההכנה:1אל קערה קטנה שופכים את המים החמים ומוסיפים את השמרים והמלח. 2מערבבים היטב עד שאין גושים. 3בקערה גדולה מניחים את הקמח (הלבן+ המלא) ומעליו שופכים את תערובת המים והשמרים. מערבבים קלות עם כף. >> מתכונים לחנוכה https://www.mako.co.il/food-holiday-recipes/hanukkah-recipes?Partner=interlink 4מוסיפים את התוספות ומערבבים עוד קצת, רק עד לאיחוי כל המרכיבים. 5מניחים להתפחה במשך שעה (מכוסה במגבת). 6מחממים תנור ל-250 מעלות. 7משמנים תבנית אינגליש קייק עם תרסיס שמן או מעט שמן. 8בידיים מקומחות מחלצים את הבצק שתפח מהקערה, טופחים עליו קצת לתת לו צורה של לחם ומעבירים אל תבנית האינגליש המשומנת. 9אופים ב-250 מעלות 20 דקות, עד שהחלק העליון מרגיש קשה למגע ומקבל צבע שזוף. פחות מחצי שעה עבודה - ואתם שם|צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מיידהערות: אפשר להמיר את הקמחים במתכון (הלבן והמלא) בשלוש וחצי כוסות קמח מכל סוג. לעוד מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית עקבו אחרי BERKO MADE בפייסבוק https://www.facebook.com/BERKOMADובאינסטגרם https://www.instagram.com/berko_made/או בקרובאתר https://www.berko-made.com/. בתאבון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |