https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק

  • 50 גרם שמרים טריים

  • 2 וחצי כפות סוכר
  • רבע כוס מים (מהברז)
  • כוס חלב 3%
  • 6 כוסות קמח (מנופה)
  • 200 גרם חמאה
  • 3 ביצים + 1 חלמון (הצהוב)
  • קורט מלח דק

למילוי

  • 100 גרם ריבת תות

  • 2 חבילות טוב טעם
  • כוס סוכר
  • ביצה
  • 2 פקקים תמצית ווניל

אופן ההכנה:

• מחממים תנור לחום של 200 מעלות • מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק היבשים ולשים כדקה • מוסיפים לקערת המיקסר את שאר חומרי הבצק (הרטובים) ולשים כשתי דקות • נותנים לבצק לנוח (בקערת המיקסר) כ – 10 דקות ולשים אותו בשנית כשתי דקות נוספות • מכינים את המילוי: מערבבים היטב בקערה נפרדת את כל החומרים פרט לריבה • מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים, מרדדים כל עלה לעובי של כ- 1 ס"מ • מורחים כל עלה בשכבת ריבה, עליה את תערובת הגבינה ומגלגלים לצורת גליל • חותכים כל גליל ל- 6 חתיכות (שושנים) ובתבנית בובקה (עם החור באמצע) משומנת ומקומחת מסדרים את השושנים שנוצרו באופן צמוד • מערבבים חלמון ביצה עם 3 כפות מים להברשת העוגה, מברישים את השושנים שבתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש כ – 40 דקות

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il