פשטידת ירקות וגבינותעזבו שהיא יפהפייה וטעימה, יש לכם פה מתכון לפשטידה שמתקתקים על המקום: את הירקות קוצצים לקוביות קטנות וחוסכים בישול מקדים, הגבינות פה פשוטות ורוב הסיכוי שכבר יש אותן במקרר - והנה יש לכם פשטידה מנצחת |
המצרכים :לתבנית 20*30 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה ביצים, שמנת, גבינות, קמח, אבקת אפייה, תבלינים ושמן עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים את הירקות פנימה ומערבבים מעט ובעדינות. 4 יוצקים לתבנית משומנת היטב. 5 אופים למשך 40-50 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת. מחכים שהפשטידה תצטנן ורק אז פורסים אותה. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
אפשר קוטג', אפשר יוגורט - מה שיש. פשטידת ירקות וגבינה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|