לחם בגרילבתערובת תבליניםישראל אהרוניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם27/04/0914:23 ![]() |
המצרכים :
לתערובת התיבול:
אופן ההכנה:1לוקחים את הבאגטים החצויים לאורכם ומורחים על הצד החתוך את תערובת שמן הזית . 2. קולים את הלחם על הגריל משך 2-3 דקות. תגיות:ישראל אהרוני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C+%D7%90%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99יום העצמאות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%95%D7%9D+%D7%94%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%AAגריל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9Cלחם https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |