אוכל
אוכל
מיני הדר משקאות

מרטיני ג'ינג'ר עם פלפל שאטה

שייקר וודקה בשילוב 3 טעמי חריפות

|מסעדת מאנטה ריי| פורסם12:33
פלפלים חריפים (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:15reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

זה מרטיני למתקדמים, וגם למי שצריך חיזוק בסוף היום. השילוב של שלושה סוגי חריפות מביא אותה כבר בשלוק הראשון, ולכן טיב הוודקה הוא קריטי הפעם!

המצרכים (1 מנות):

  • פרוסה של שורש ג'ינג'ר טרי
  • 10 מ"ל מי סוכר (מערבבים סוכר ומים רותחים בכמויות שוות, ומצננים)
  • 60 מ"ל וודקה טובה
  • כוס וויסקי מלאה בקוביות קרח
  • 1 פלפל שאטה

אופן ההכנה:

כותשים את הג'ינג'ר עם מי הסוכר בשייקר, מוסיפים את הוודקה ואת הקרח, משקשקים ומוזגים לכוס. מציפים פלפל שאטה שלם על פני המשקה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il