אוכל
אוכל
מדור בישול איטי

מג'דרה

תבשיל אורז מלא עם עדשים ובצל - מנה רוויה ויטמינים וברזל

|טבע הריפוי| פורסם18:05
מג'דרה (וידאו WMV: mako)
Rating:4.7179reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כוס עדשים ירוקות‏
  • ‏3 כפות שמן זית‏
  • ‏2 בצלים קצוצים דק‏
  • ‏2 כוסות אורז מלא‏
  • ‏ מלח ופלפל שחור, טחון טרי
  • ‏2\1 4 כוסות מים
  • כמון

אופן ההכנה:

1משרים את העדשים במים 3 שעות. מסננים ומעבירים לסיר.

2מוסיפים מים עד ‏כיסוי ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה עד שהעדשים יתרככו (כ-20 דקות) ‏ומסננים.

3מחממים בסיר כבד את השמן ומטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את האורז, ‏מתבלים במלח, פלפל וכמון, מטגנים 2 דקות. מוסיפים את העדשים ומערבבים.‏

4מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 40-20 דקות. מכבים, ‏משהים 15 דקות ומערבבים. ‏

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il