
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. שמים במעבד מזון את הקוואקר, הקמח ואבקת האפייה, ומפעילים בפולסים עד לקבלת מרקם קמחי אחיד. 2טורפים בקערה את הביצה, הסויה והחרדל ומערבבים עם תערובת הקמח לעיסה אחידה ודלילה (אם צריך, אפשר לדלל עם מעט שמן זית). 3מנגבים בנייר סופג את נתחי העוף משאריות רטיבות או שומן, ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מצפים את הנתחים בתערובת בעזרת מברשת. 4מפזרים שומשום, ואופים 15 דקות בדיוק. מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בפנים כדי לתת לציפוי להתקשות מעט. פורסים עבה ומגישים. * הפסטרמה תישמר היטב 3-4 ימים במקרר. בקרו בבלוג של מאירקוקבוק -ביסטייל >> בשבוע שעבר הכנו מלבי כמו שמלבי צריך להיות הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |