אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

פסטרמה חזה עוף עם שומשום

קבלו את הדרך הכי קלה ומהירה להכין פסטרמה בבית, בלי השריות ובלי אפייה ארוכה. יוצרים שכבת ציפוי יפה, בריאה וטעימה, עוטפים את הנתח וזורקים לתנור. חצי שעה והכל מוכן

|mako אוכל| פורסם06:38
פסטרמה חזה עוף (צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל)
צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל
Rating:4.885reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 6 נתחי חזה עוף (חצאי פרפר שלמים, לא פרוסים כמו לשניצלים)
  • 1/2 כוס קוואקר
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 ביצה
  • 3 כפות רוטב סויה
  • כף גדושה חרדל
  • 3 כפות שומשום

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות. שמים במעבד מזון את הקוואקר, הקמח ואבקת האפייה, ומפעילים בפולסים עד לקבלת מרקם קמחי אחיד.

2טורפים בקערה את הביצה, הסויה והחרדל ומערבבים עם תערובת הקמח לעיסה אחידה ודלילה (אם צריך, אפשר לדלל עם מעט שמן זית).

3מנגבים בנייר סופג את נתחי העוף משאריות רטיבות או שומן, ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מצפים את הנתחים בתערובת בעזרת מברשת.

4מפזרים שומשום, ואופים 15 דקות בדיוק. מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בפנים כדי לתת לציפוי להתקשות מעט. פורסים עבה ומגישים.

* הפסטרמה תישמר היטב 3-4 ימים במקרר.

בקרו בבלוג של מאירקוקבוק -ביסטייל

>> בשבוע שעבר הכנו מלבי כמו שמלבי צריך להיות

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il