
לביבות סלק ומוצרלהורודות וטעימות עם חוטי גבינה נמתחים. אחרי כל הלביבות הקבועות של החג - שכבודן במקומן מונח והיו טעימות מאוד - ככה תוכלו להכין בכלום עבודה לביבות סלק מהממות ולהפתיע את כולם בהדלקה האחרונה לחג |
המצרכים :ל-15 לביבות קטנות:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה. 2בעזרת כפות הידיים מעצבים ומלבבים את הלביבות בגודל שרוצים. 3מחממים מחבת, ממיסים כף חמאה ומניחים את הלביבות. צורבים כל 2-3 דקות מכל צד. * מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה ועירית קצוצה לביבות סלק ומוצרלה|צילום: יעל קצב, mako אוכלעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |